Mnie najbardziej przeraża bezdech, który może wystąpić u mojego 2 tygodniowego syna. Pomóżcie co robić gdy tak się zdarzy jak dziecko wybudzić. Czy wzywać od razu pogotowie.
Odpowiedz:
Forum
Moim zdaniem zakup przez internet specjalistycznego aparatu do leczenia bezdechu z maskÄ… to ryzyko najwyższych lotów. Praktycznie wszystkie firmy zaopatrujÄ…ce pacjentów w ten sprzÄ™t oferujÄ… moÅ...(wiÄ™cej)
Moj synek ma bezdechy. Czy zawsze już będę musiała czuwać przy nim kiedy śpi czy ta choroba przechodzi po jakimś czasie?...(więcej)
MOJE DZIECKO PRZYJMUJE LEKI TAKIE JAK;PRZEWLEKLE PROBIOTYK,ANTYBIOTYKI Z POWODU INFEKCJI UKLADU MOCZOWEGO ORAZ NATRIUM BICARBONIKUM...(więcej)
Mój syn także miewał bezdechy, przeszedł szereg badań kardiologicznych i neurologicznych i wszystko z nim w porządku. Nie udało się znaleźć bezpośredniej przyczyny bezdechów. Po prostu te...(więcej)
Ja używam takiego aparatu od roku i mogę go spokojnie polecić. Zapobiega on skutecznie bezdechowi a i chrapie się przy okazji mniej...(więcej)
Czy ktoś wie może od jakiej kwoty można kupić taki aparat? chodzi mi o najprostszy i najtańszy model...(więcej)
Nie, nie słyszałam o takich aparatach w rozmiarze dziecięcym a przerabiałam ten temat dość dokładnie przy zakupie aparatu dla męża...(więcej)
drodzy,jesli mozecie starajcie sie ,aby do zanoszenia czyli do bezdechu jak najmniej dochodzilo .Moj syn ma jusz 4-latka caly czas jestesmy pod kontrola lekarzy z tym ,ze skotki jak widac moj synek ni...(więcej)
Mój synek miał problemu z chrapaniem i bezdechem podczas snu. Po usunięciu migdałków jest znaczna poprawa...(więcej)
Najlepsza rada na bezdech nocny i chrapanie to odchudzić sie z 10 kg i rzucić palenie, to na pewno pomoże...(więcej)
Od kilku miesięcy co jakiś czas powtarzają mi się dziwne dolegliwości: nie jestem w stanie zaczerpnąć powietrza, wykonać żadnego ruchu ani się odezwać. Czy to może być bezdech? Do jakiego...(więcej)
Hej. Od jakiegoś czasu budzi mnie w nocy uczucie braku powietrza przez moment i za chwile ustepuje po czym nadal śxxxąnie się już to jakiś czas i zaczynam się niepokoić.Przypuszczam że może ...(więcej)
Może powinnaś zgłosić się do laryngologa. Możliwe, że masz przerost migdałków. Mój tata też tak miał. Gdy mu wycięli migdałki wszystko jest dobrze. Nie ma takich napadów, może spać sp...(więcej)
Witam wszystkim. Mam problem z bezdechem, który naprawdę mi przeszkadza. Prowadzę bardzo stresujący tryb życia. Kiedyś czytałem (bodajże na stres-info.com.pl), że stres może doprowadzić do ...(więcej)
Bezdech można bardzo skutecznie leczyć aparatami wewnątrzustnymi do wysuwania żuchwy - tzw. MAD. Nie wiem dlaczego nie tu o nich ani pół słowa. A CPAP/BiPAP/aCPAP to ta sama metoda podawania do...(więcej)
Mnie najbardziej przeraża bezdech, który może wystąpić u mojego 2 tygodniowego syna. Pomóżcie co robić gdy tak się zdarzy jak dziecko wybudzić. Czy wzywać od razu pogotowie....(więcej)
Jestem matką 5 miesięcznej córeczki, bardzo boję się bezdechu. Proszę powiedzcie jakie są przyczyny tej okropnej dolegliwości, chciałabym uniknąć wszelkich czynników, które mogą powodowa...(więcej)